Beats By Dr Dre τη διεύθυνσή σας

Εκτός από το όνομά σας, μπορείτε να θελήσετε να βάλετε κάτω από τη θέση σας. Όπως και με το όνομά σας, είναι σημαντικό να εμφανίσετε προσοχή. Η εικόνα σας, τη διεύθυνσή σας, καθώς και το πλήρες όνομά σας μπορεί να είναι επικίνδυνη, ειδικά αν πέσει σε λάθος χέρια. Παρά τις διαβεβαιώσεις των γονέων για το αντίθετο, τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι εγωκεντρικοί και μπορεί να αποφασίσει ότι είχαν τεθεί προς έγκριση, επειδή κάτι έκαναν. Είναι συνήθως δεν είναι αρκετό για να τους διαβεβαιώσω ότι απλά αυτό δεν είναι η περίπτωση.

Θα ξεκινήσουμε με τον Duff McKagan, ιδρυτικό μπασίστα Roses Guns N '. Έγραψε ένα κομμάτι για Seatle Εβδομαδιαία λέει στους ανθρώπους να σταματήσουν να κλαψουρίζουν για το SOPA και PIPA. Η λογική εδώ δεν κάνει πολύ νόημα για μένα. Εάν χρησιμοποιούσατε το πεδίο όνομα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να αξίζει κρατώντας τα πράγματα ως έχουν. Ήμουν δημιουργώντας μια λίστα για αυτό το blog από το μηδέν (και πάλι) γι 'αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να σκεφτούμε. Μπορείτε πάντα να βρείτε ανθρώπους που εισέρχονται εικονική ονόματα στο πεδίο Όνομα.

Εμπορική ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι ακριβώς αυτό. Εμπορική. Αν υπάρχουν χρήματα που Beats By Dr Dre πρέπει να γίνουν, είναι σίγουρα δεν είναι στο παιχνίδι της Αυστραλίας μουσική, αυτό είναι το θλιβερό γεγονός. Ωστόσο, ο άνθρωπος το φάρμακο Ralph Lauren Polo Women είναι ανένδοτος. Αυτός ενημερώνει επίσης Nene ότι ενώ Greg είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αν isn χαρούμενος, που έπρεπε να μείνουν.

Έχουμε παίξει ακόμη agame Τσαντα Longchamp κάλεσε και τους δονητές Καθισμένος σε ένα τραπέζι μία από την άλλη, έχουμε πέντε λεπτά από το brainstorming πριν Wewould shiftsideways να έχει ένα νέο πρόσωπο μπροστά μας, ξεκινώντας ένα νέο πέντε λεπτά, και ούτω καθεξής. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Και θα μπορούσα να είμαι εκεί μόνο για την πρώτη μέρα!

Πω πω, αυτό doesn εξετάσουμε καλύτερα τώρα; Μετά από ένα χρόνο μονόδρομης για WPshoppe, πήρα λίγο χρόνο για να παίξει γύρω με ένα νέο θέμα. Εμπνεύστηκα γιατί πολύ αναμενόμενη τεχνολογία που ενσωματώνουν δημιουργικά γραμματοσειρών σε μια ιστοσελίδα έχει πλέον δυνατή. Αυτό είναι σίγουρα πρόκειται να είναι μια άλλη επανάσταση στο διαδίκτυο κόσμο, όπως αυτό Oakley Holbrook έχει ονειρευτεί από πολλούς σχεδιαστές εκεί έξω ..

Σχεδιάζετε να έχουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα κατασκευάστηκε για την επιχείρησή σας και θα ήθελα να μάθω τον καλύτερο τρόπο για να σχεδιάσει ένα site που θα προσελκύσουν την κυκλοφορία; Δεν έχει νόημα να την οικοδόμηση μια ιστοσελίδα που φαίνεται μεγάλη, αλλά δεν είναι φιλική μηχανή αναζήτησης, όπως δεν θα πάρετε ποτέ βρεθεί. Δεν θέλετε να δαπανήσει εκατοντάδες λίρες για ένα φανταχτερός ιστοσελίδα αν κανείς δεν θα το βρείτε ποτέ.